نمایشگاه آثار چیدمان تجسمی و حجم «نویز سفید» در نگارخانه آسمان مشهد رشد خوش نویسی در توسعه و ترویج مهارت هاست آموزش داستان نویسی | نقطه چین های سرنوشت (بخش دوم) درباره «جستار سیاسی» با نگاهی به آثاری از جرج اورول و هرتا مولر | جمع بی طرفی و جامع نگری نمایشنامه «مولودی» تی‌. اس. الیوت منتشر شد گفتگوی جواد موگویی و سیدعباس عراقچی به زودی از شبکه سه + تیزر و توضیحات مجری محسن قصابیان به سریال «کوری» پیوست نوجوانان مشهدی در برنامه «بوم بوم تل‌آویو» تصویرگر مقاومت شدند مهلت پایانی برای شرکت در جشنواره فیلم کوتاه تهران+ جزئیات فیلم «یکی از آنها» در آمریکا رقابت می‌کند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تاریخ و ساعت دقیق بازپخش سریال جومونگ در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت تکرار «دنی ویلنوو» کارگردان جدید جیمزباند شد نگاهی به نقش‌آفرینی بازیگران مرد اصلی سریال «از یاد رفته» مستند «من علی صیاد شیرازی هستم» روی آنتن + زمان پخش انتشار کتاب «حریر غزاله» برنده جایزه «بوکر» انتشار نسخه دیجیتالی پروژه موسیقایی «سوئیت سمفونی مینودر» تشدید بیماری «ایرج جنتی عطایی» شاعر و ترانه‌سرا «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۲۵
سرخط خبرها

اتفاق خوب هنری در مشهد | ۳ کارگردان مطرح سینما، فیلمسازان جوان را در مشهد آموزش می‌دهند

  • کد خبر: ۱۵۰۷۴۹
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
اتفاق خوب هنری در مشهد | ۳ کارگردان مطرح سینما، فیلمسازان جوان را در مشهد آموزش می‌دهند
فیلمسازان جوان مناطق مختلف کشور در اردوی فیلمسازی در مشهد شرکت می‌کنند تا ساخت یک فیلم کوتاه حرفه‌ای را از نقطه آغاز تا پایانش فرا بگیرند.
مریم امیری
خبرنگار مریم امیری

به‌گزارش شهرآرانیوز، چهارمین  اردوی فیلم‌سازی «ایده تا تولید» از فردا در حالی با حمایت موسسه شهرآرا در مشهد آغاز می‌شود که قرار است کمال تبریزی، همایون اسعدیان و امیرشهاب رضویان به عنوان ۳ کارگردان مطرح سینما و تلویزیون ۱۵ فیلم‌ساز جوان را طی یک هفته در محل  در محل کارخانه نوآوری مشهد زیر نظر بگیرند تا فیلم‌های کوتاه حرفه‌ای را  با موضوع مشهد کلید بزنند. 

 در این دوره  که با محوریت سه ژانر «فانتزی»، «کمدی» و «ملودرام» برگزار می‌شود فیلم‌سازان در قالب کارگاه‌هایی دور هم جمع می‌شوند و ایده‌های خود را مطرح می‌کنند تا پس از شکل یافتن ایده در قالب فیلمنامه، قدم در مسیر حرفه‌ای فیلمسازی بگذارند و ایده‌های خود را با کمک اساتیدشان به فیلم تبدیل کنند.

برگزاری این دوره در واقع میانبری است برای  کوتاه کردن فاصله آموزش تا تولید که هنرمندان را در شرایط حرفه‌ای‌تر قرار می‌دهد.

موسسه فرهنگی شهرآرا با حمایت مالی  ۱۵ فیلم‌ساز شرکت‌کننده از انجمن سینمای جوانان شهرهای مشهد، سبزوار، گناباد، نیشابور، تربت‌حیدریه، بجنورد، بیرجند، گرگان، سمنان، شاهرود، ساری و چالوس،  که ایده‌‌هایی با محوریت مشهد دارند، قرار است در زمینه فیلمسازی با محوریت مشهد گام بردارد تا از ظرفیت‌های بی انتهای فیلمسازی در مشهد استفاده شود. 

چهارمین اردوی فیلم‌سازی «ایده تا تولید» به‌میزبانی انجمن سینمای جوانان مشهد، حمایت موسسه فرهنگی شهرآرا مشهد و با همکاری شهرداری مشهد مقدس و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی از تاریخ ۲۸ بهمن تا ۶ اسفندماه ۱۴۰۱ در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

چهارمین اردو‌ی فیلم‌سازی «ایده تا تولید» در مشهد برگزار می‌شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->